Quantcast

CND replacement bulbs

SalonGeek

Help Support SalonGeek:

Pattyx

Well-Known Member
Joined
Feb 28, 2011
Messages
110
Reaction score
2
Location
edinburgh
morning geeks!

I still have alot of hours left in my bulbs on my lamp but I noticed before I went on holiday that the two top bulbs are not lighting up when I switch the light on? im so confused as I am no where near using all the hours!

Will they still cure the shellac and how has this happened?

Also is there anyway of just purchasing two bulbs?

Thanks
Nikki
 

Metamorfosis

Gel Polish Stylist of the Year 2016
Joined
Jul 23, 2011
Messages
928
Reaction score
38
Location
Wirral
Have you checked those 2 bulbs are inserted properly?
 

Pattyx

Well-Known Member
Joined
Feb 28, 2011
Messages
110
Reaction score
2
Location
edinburgh
Yes they are both in properly, I checked.
 

evangelinegrace

Well-Known Member
Joined
Oct 28, 2011
Messages
206
Reaction score
4
Location
Hampshire
Try swapping the non-working bulbs with the working bulbs, i.e swap the top left bulb with the left bulb and so on.

Is it the actual bulb that isn't working, or the bulb 'slot'?
 

Pattyx

Well-Known Member
Joined
Feb 28, 2011
Messages
110
Reaction score
2
Location
edinburgh
had a wee play about with them and they are working:) thanks guys
 

cabby

Well-Known Member
Joined
Apr 9, 2009
Messages
985
Reaction score
0
Location
worcesershire
I had that I dropped the light caught it before it hit the floor. I thought it was ok but the bulbs kept flickering sometimes working sometimes not . Thought I had a loose connection but when I took the top of they were not inserted properly no trouble since xxx
 

Latest posts

Top